SÜNNET ORGANİZASYONU


Çocuğunuzun erkekliğe adım attığı en özel günü sünnet günüdür. Bundan dolayı sünnet olayı düğün havasın da yapılır. Hem çocuğunuz için hem sizler için eğlenceli bir sünnet yapılması ve hafızalar da önemli günlerden biri olarak kalacak olmasından dolayı hep hatırlanacak sünnet organizasyonları dikkatli hazırlanması gerekir. 
İlahi grubu İstanbul
Firmamız inanç organizasyon yılların deneyimi ile sizlere hayal ettiğiniz en güzel sünnet programını hazırlamaktadır. İslami sünnet organizasyonları hem çocukların hem de büyüklerin manevi duygularının yoğun olduğu zamanlardır. İslami sünnet programı için de ilahi grubu ile manevi duygularınız, semazen grubu ile ruhunuzun huzurla dolduğunu hissedecek ve misafirlerinizle bu havayı solumanın zevkini yaşayacaksınız. Her bütçeye uygun fiyatlarımız ve alternatif paket içeriklerimizle sizlere ucuz sünnet organizasyonu hizmeti sunmaktayız.

SÜNNET ORGANİZASYONLARIN DA SÜSLEME HİZMETLERİ

Sünnet alanını süsleme ve muhteşem etkinliklerle sizleri buluşturuyoruz. 
Sünnet organizasyonu fiyatları
Paket için de olan ve müşterilerin isteklerine göre değiştirme imkânı ile mehter takımı, yeni çeri tahtı, palyaço kiralama hizmeti ile çocukların eğlencesini mutluluğa dönüştürmekteyiz. İslami sünnet organizasyon fiyatları müşterilerin ceplerini yakmadan, en güzel organizasyonu sizlere sunuyoruz. Sünnet organizasyonların da evde sünnet organizasyonu için ayrı, tekne de sünnet organizasyonları için farklı program seçenekleri ile sizlere hayal dünyasın da bir sünnet düğünü yaşamayı vaat ediyoruz. Konvoy halin de sünnet turu programı için klasik araç kiralama hizmetimizin yanı sıra limuzin kiralama hizmeti ile bütün sevdiklerinizle birlikte geniş araç için de bir arada tur yapma imkânı sağlıyoruz. Hayattan beklentiniz olan her şeyin en güzeli yaşama fırsatını bizimle yakalaya bilirsiniz. Sizler hayal edin biz gerçekleştirelim.  Türkiye genelin de ve Avrupa da ki vatandaşlarımız için sünnet organizasyonların da hizmet sınırı olmayan bir firmayız.

Teknede Sünnet Düğünü

Tekne kiralama hizmetimizle istediğiniz standartlar da tekne veya yat kiralayarak sünnet programınızı gerçekleştirebilirsiniz. Eşsiz boğaz manzarası eşliğin de sizlere unutulmaz bir gece yaşatmaktayız. Sünnet organizasyonların da a dan z ye her şey en ince ayrıntıya göre hesaplanarak, profesyonel ekiplerimiz tarafından sizlere sunulur. Lokma tatlısı döktürme isteyen müşterilerimiz için lokmacı hizmetimiz, sihirbaz gösterileri, mısır arabasın da mısır ikramı, çocuk tiyatro ekibi, sandalye ve masa süsleme, mesir macunu ikramı, fayton, beyaz at ve deve kiralama, aşuk ile maşuk gösterileri ile geniş bir yelpaze de sizlere hizmet etmenin gururunu yaşamaktayız. Sizin istediğiniz doğrultusun da mekân seçimleri gerçekleştirip, ister kır sünnet organizasyonu, ister kapalı alanlar da sünnet organizasyonu hizmeti sunmaktayız. Ayrıca değişik araç isteyen müşterilerimiz için İstanbul limuzin kiralama ve vosvos kiralama hizmeti verdiğimiz gibi yöresel isteklerinizi de gerçekleştirme imkânı ile sizlere mutlu anılar bırakmak için çalışmaktayız.  Bu özel günün her anına tanıklık ederek sizleri mutlu etmek işimiz.

Yorumlar