Kılıç Kalkan Ekibi

Kılıç Kalkan oyunları
Türkiye'nin her bölgesine kılıç kalkan Ekibi göndererek sizlere daima en güzelini yaşatmayı bir borç biliyoruz. Eski Günlerde yaşadığımız kılıç Savaş oyunlarından Osmanlı hatıralarından bize kalan kılıç kalkan ekipleri Türkiye'nin her tarafında ve Avrupa'nın her bölgesinde yetiştirdiğimiz profesyonel ekiplerimiz inanç organizasyon olarak her daim kaliteli ve eğlenceli hizmet vermeye devam ediyor Osmanlı savaş oyunlarından bildiğimiz kılıç kalkan ekibi dünyada en çok oynanan oyunlar arasında Folklor Ekibi Kiralama İstanbul bölgesinde sizlerin Geniş çaplı hizmetler sunuyoruz. Tüm Türkiye'de ve Avrupa'da yaptığı hizmetlerden Kalkan malzemeleri son derece Osmanlı'yı anımsatan desenlerle donatılmıştır Savaş figürlerinin yansıtan kılıç kalkan ekibi eskiden oynanan oyunlar Nasılsa şimdiki değil de bu şekilde sizlere yapmaya devam ediyoruz.

Yöresel Halk Oyunları

Yöresel Halk Ekibi
Inanç organizasyon yöresel halk oyunları ile halk oyunları kıyafetlerini özenle seçerek Sizlerin daima en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor elgelerinizi daima merak ettiğiniz ve yaşamak istediğiniz ve eski hatıralarda görmek İstediğiniz oyun türlerini her yöreye göre hazırladığımız profesyonel ekiplerimiz de Türk oyunları alanında sizlere daima en iyi hizmeti vermeye devam ediyoruz. Firmamız sizler için geniş kapsamlı hizmetlerini devam ederek halk oyunları kursları ile eğitim gören deneyimli oyuncularımızdan seyretmeye doyamadığınız dopdolu bir eğlence arşivi önümüze döküyor. Halk oyunlarımız nelerdir oğu Anadolu Karadeniz İç Anadolu Ege ve Trakya yöresinde ki Karadeniz yöresindeki bütün oyun ve figürleri size için tasarlayıp düzenleyen İnanç organizasyonumuz Halk Eğitim halk oyunları kursu görmek isteyen deneyimli ve yetenekli arkadaşları da iyi içerik halk oyunları en güzelini özenle seçerek sizlere daima kaliteli performans sergilemeye devam ediyor kültürel kıyafetler arasında yöresel kıyafetlerimiz renkli ve Osmanlı hatıralarını yansıtan izledikçe keyif alacağınız ve izlerken duygularına bir genç kızlarımızı sevmeye devam ediyoruz halk oyunu ismi ve halk oyunları nelerdir nerelerde oynanır gibi düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz Türk Halk Müziği oyun havaları gönderdiğimiz her bölgeye göre tam techizatlı oyuncularımız da duygusuz hizmetler sunmaya devam ediyoruz

Foklor Ekibi Kiralama

Kaliteli foklor ekiplerimiz ile taç takım görsel olarak zengin programlar icraa ediyoruz. detaylar için 0532 581 0885 numaralı telefonda irtibat kurabilirsiniz.

Yorumlar